Kommunalvalg 2017 – hvem skal jeg stemme på?

Der er valg til alle landets kommunalbestyrelser den 21. november 2017.
Når der ved kommunalvalg ofte er langt større spredning på politikernes holdning indenfor partierne, er det endnu vigtige end normalt at finde ud af, hvilke politikere man er mest enig med. Ellers ender du måske med at stemme på en kommunalpolitker, du ikke er helt politisk enig med.

Derfor er det skønt, at der også findes valgtests til valget i kommunerne. Så du heller ikke i år behøver at stemme i blinde. Og der er tests, som virker både i de store kommuner som København, Aarhus og Odense – og i små kommuner som Nordfyn, Vallensbæk og Morsø.

Annonceindslag:

Den indtil nu bedste valg-test finder du hos den politiske portal Altinget, der har undersøgt holdningerne hos en række politikere i deres “Kend din kandidat”-koncept. Klik her for at komme direkte til testen. Derinde skal du besvare en række spørgsmål om holdninger, så du finder frem til den kandidat, du er mest enig med – og som vil være mest værdig til dit kryds. Men husk nu, at spørgsmålene i sådan en quiz er ret firkantede, og der ikke er plads til nuancer. Så opsøg gerne mere informaton om kandidaterne bagefter. Det er nemt at finde mere information hos alle partierne og politikerne.

Dukker der flere tests op derude, skal vi nok sørge for at linke til dem, så du får mest mulig information, før du sætter dit kryds på valg-dagen. Nogle gange har der jo været tests hos DR, TV2 eller nogle af aviserne som Politiken, Berlingske eller Jyllands-Posten.