Valg i horisonten

I skrivende stund, er der formentlig ret lang tid til det næste Folketingsvalg. S-SF-R regeringen har elendige meningsmålinger og vil formentlig trække valget til allersidste øjeblik. Så der er formentlig ikke nogen, der kommer til at opdatere deres stemme-værktøjer i nærmeste fremtid.

Kommunalvalg 2013

Til gengæld er der jo kommunalvalg her i 2013. Nærmere bestemt d. 19. november. Og kommunalvalg er jo en noget andet størrelse end landspolitik. Så her skal man ikke forvente de store, online stemmeguides heller. Allerhøjst kan man måske være så heldig at finde noget i København eller Århus, men jeg tvivler ærligt talt.

Valg til Europaparlamentet 2014

I maj 2014 er der valg til Europaparlamentet. Og selvom det historisk ikke er det valg, som ophidser danskerne mest, så bør der til dette valg komme en række stemmeguider frem. Vi skal i hvert fald alle samme vælge mellem den samme gruppe kandidater, så grundlaget for guides bør være der.

Valg-test.com holder øje

Sikkert er det i hvert fald, at Valg-test.com holder øje med valgkampene og de tilhørende “hvem skal jeg stemme på-guides” fra medier og websites. Så dukker den slags op, finder du dem her.